Uutiset |

Tietoa koronaviruksen (Covid-19) vaikutuksista DRA:n liiketoimintaan

DRA vahvistaa, että koronavirustilanne ei tällä hetkellä vaikuta päivittäiseen toimintaamme ja kaikki asiakastyöt voidaan suorittaa normaalin aikataulun mukaisesti.

DRA:n laatujärjestelmä sisältää toimintaohjeet (SOP) liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi, ja olemme laatineet erityisen riskianalyysin ja varautumissuunnitelman koronaviruksen (Covid-19) varalle. Varautumissuunnitelma julkaistiin ensimmäisen kerran 27.2.2020, ja sitä päivitetään koko ajan uusien tilannetietojen ja ohjeistuksien perusteella. Varautumissuunnitelman tavoitteena on pandemiasta aiheutuvien henkilöstön terveydellisten ja DRA:n liiketoimintaan kohdistuvien haittojen minimointi sekä toiminnan jatkuvuuden turvaaminen tässä poikkeustilanteessa.

Kaikilla DRA:n työntekijöillä on valmiudet työskennellä ja järjestää kokouksia etänä. Jotta vältämme tarpeetonta fyysistä kontaktia, suurin osa työntekijöistämme työskentelee etänä

Asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Siksi olemme päättäneet peruuttaa kaikki henkilökohtaiset tapaamiset. Olemme ryhtyneet kaikkiin tarvittaviin toimiin, jotta voimme suojata palvelumme. Kaikki asiantuntijamme ovat erittäin sitoutuneita tukemaan asiakkaidemme toimintaa tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana.

Otathan yhteyttä meihin, jos tarvitset lisätietoja.