DRA_Consulting_team_2022
Uutiset |

Osaajajoukkomme vahvistuu

DRA:n osaajajoukko kasvaa ja vahvistuu. Meillä on jälleen ilo kertoa uusista huippuasiantuntijoista, jotka ovat liittyneet joukkoomme.

Markkinoinnin valvonta- ja Medical-tiimiin vahvaa farmakologista osaamista tuo farmakologi Ph.D. Mari Hämäläinen. Mari on koulutukseltaan kemisti ja tehnyt yli 20 vuotisen uran Tampereen yliopistolla moninaisten projektien parissa immunofarmakologian saralla.

GDP-tiimimme vahvistuksena on aloittanut proviisori Kaia Künnapuu. Kaialla on taustallaan yli 20 vuoden kokemus lääkealan eri tehtävistä. Hän on työskennellyt mm. lääketukuissa Virossa ja Suomessa sekä apteekeissa Suomessa ja Norjassa.

Lääketurva-tiimissä on aloittanut proviisori Jasmina Ikonen. Aikaisemmin Jasmina on työskennellyt Oriolassa medical info -tehtävissä sekä toiminut vastuunalaisena johtajana useassa asiakasyrityksessä.

Market Access -tiimissä on aloittanut Rosa Nguyen. Rosa on koulutukseltaan farmaseutti ja farmaseuttisten tieteiden maisteri. Hänellä on lääketeollisuuskokemusta Sandozilta, jossa hän on toiminut Suomen lanseerausaktiviteettien parissa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!