Uutiset |

Kasvava liiketoiminta vaatii uudenlaisia osaajia

Outi Järvinen, M.Sc. (Chem.) on aloittanut DRA:n myynti- ja markkinointitiimissä nimikkeellä Head of Resourcing and Accounts. Hänen vastuualueitaan ovat asiakkuuksien kehittäminen, tiimien resurssointi sekä asiantuntijamyyntityö.

“DRA:n toiminta on hurjassa kasvuvireessä, joten Outin kaltaiselle osaajalle on tarvetta”, toteaa toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-Haga.

Outilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus lääketeollisuudessa. Hänellä on laajaa osaamista sekä kliinisistä lääketutkimuksista että myyntilupa-asioista. DRA:lle hän siirtyi Faron Pharmaceuticalsilta. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Quintilesilla, Smerudilla, Organonilla ja Leiraksella.

Monipuolisena lääkealan asiantuntijana Outille on kertynyt kokemusta myös myynnistä, lääketurvatoiminnasta, tukkukaupasta sekä laadunvalvonnasta.

“Outissa yhdistyvät ymmärrys lääkkeen koko elinkaaresta sekä palava halu liiketoiminnan kehittämiseen asiakasnäkökulmasta. Nyt pystymme reagoimaan entistä nopeammin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin,” iloitsee Kaija. “Outin osaamista tulemme hyödyntämään myös asiantuntijamyyntityöhön Pohjoismaissa ja Euroopassa”.

“Olen tehnyt DRA:n kanssa yhteistyötä aiemmin asiakkaan roolissa. DRA:lla on aina työskennellyt huippuosaajia ja olen ylpeä voidessani hypätä nyt pöydän toiselle puolelle ja liittyä mukaan näiden vahvojen ammattilaisten joukkoon, “ iloitsee Outi.