Uutiset |

Haemme lääkinnällisten laitteiden osaajaa

DRA Consulting kasvaa kohisten osana PharmaLex-konsernia ja etsimme nyt joukkoomme lääkinnällisten laitteiden asiantuntijaa – Voisitko sinä olla Nordic-tiimimme uusin tulokas?

Huipputyyppi, tule meille kaltaistesi joukkoon! Me DRA:lla olemme asiakkaidemme tukena lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden koko elinkaaren ajan. Kasvun vauhdittamiseksi etsimme nyt Health Tech -tiimiimme uutta kollegaa.

DRA Consulting perustettiin 20 vuotta sitten, kun silloiset omistajat halusivat luoda työpaikan, jossa viihdytään ja innostutaan yhdessä huippusuorituksiin. Tänään DRA on yli 100 asiantuntijan osaamiskeskus, joka on osa kansainvälistä PharmaLex-konsernia ja siten noin 1000 lääke- ja terveysteknologiayrityksen kumppani globaalisti. Vahvuuksiamme ovat laaja asiantuntemus, luotettavuus, ratkaisukeskeisyys ja joustavuus. Työilmapiirimme ja työtyytyväisyytemme ovat huipputasolla, samoin asiakastyytyväisyytemme. Palvelumme kattavat lääkkeen sekä lääkinnällisen laitteen koko regulatorisen elinkaaren.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan nopeasti kehittyvällä alalla. DRA:lla osana PharmaLex-konsernia sinulla on erinomaiset mahdollisuudet osallistua monipuolisiin asiakastoimeksiantoihin, joissa pääset laaja-alaisesti käyttämään ja kehittämään taitojasi. Asiantuntijana pääset myös kehittämään palveluitamme, vaikuttamaan nopeasti muuttuvaan lääkinnällisten laitteiden alaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajana että oppijana.

Työskentelemme joustavasti hybridimallissa toimistolla ja työtehtävien salliessa etänä. Juuri hiljattain uudistettu toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Pakkalassa, aivan Jumbon ja lentokentän läheisyydessä.

Odotamme, että sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon (esimerkiksi kemia, tekniikka, lääketiede) lisäksi vähintään vuoden työkokemus lääkinnällisten laitteiden tai In Vitro Diagnostiikkaan (IVD) tarkoitettujen laitteiden kehittämisestä tai valmistamisesta. Lisäksi omaat osaamista laadunhallintajärjestelmien kehitykseen/ylläpitoon liittyen.

Olet etsimämme henkilö, jos koet asiantuntijaroolin omaksesi ja lääkinnällisten laitteiden ja/tai IVD-laitteiden EU-lainsäädäntöön liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja. Myös muiden markkina-alueiden lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön tuntemus on tervetullutta

Arvostamme itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille. Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen tai muun pohjoismaisen kielen taitoa. Erityisesti arvostamme ruotsin kielen erinomaista osaamista. Muut työtehtäväsi ja roolisi muovautuvat osaamisesi, kokemuksesi ja uratoiveidesi perusteella.

Innostuitko? Mikäli nämä kuulostavat asioilta, jotka innostavat sinua ja koet konsultin roolin omaksesi, olet etsimämme asiantuntija. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi rekrysivujemme kautta alla olevasta linkistä maanantaihin 21.11.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla jo on ja miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meille. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Health Tech -tiimin vetäjä Tiina Riihimäki, puh. 09 862 64 306 torstaina 10.11.2022 klo 13.30-14.30 ja maanantaina 14.11. klo 14-15.

Lue lisää ja lähetä hakemus