Uutiset |

DRA:n organisaatio kehittyy – Jussi Rysä on nimitetty Unit Headiksi

Jussi Rysä, M.Sc. (Pharm.) on nimitetty Unit Headiksi. Hänen vastuullaan ovat DRA:n liiketoiminnan alueista Market Access, Markkinoinnin valvonta ja Medical-palvelut, Lääketurva sekä Kieli- ja viestintäpalvelut.

Jussilla on taustallaan reilun 20 vuoden kokemus erilaisista myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisen rooleista lääketeollisuudessa. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Amgenilla, Rochella ja Mundipharmalla.

Meillä DRA:lla on ollut ilo työskennellä Jussin kanssa jo keväästä asti hänen aloittaessaan tuolloin Senior Sales Managerina. Tässä tehtävässä hän jatkaa myös uuden roolinsa rinnalla vastaten hänelle nimetyistä asiakkuuksista.

Jussin vahvuudet löytyvät strategisesta ajattelusta, liiketoiminnan määrätietoisesta johtamisesta sekä myynnin ja markkinoinnin monipuolisesta osaamisesta. DRA:n toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-Haga kommentoi Jussia: ”Proviisorin koulutus ja pitkä ura lääketeollisuudessa ovat muokanneet Jussista liiketoiminnan johtamisen ja myynnin moniosaajan, joillaisia DRA tarvitsee varmistamaan asiakaslähtöisen palvelukehityksen ja kannattavan kasvun. Olemme ehtineet jo ensimmäisen puolen vuoden aikana todeta, että Jussi on lunastanut paikkansa meillä.”

Jussi kommentoi itse Unit Head -rooliaan: ”On mahtavaa päästä katsomaan pharma-maailmaa palveluntarjoajan puolelta pöytää – olen aikoinaan ostanut näitä asiantuntijapalveluita ja kokemukseni DRA:sta oli jo tuolta ajanjaksolta erittäin positiivinen. Näkemykseni DRA:n osaamisen tasosta ja monipuolisuudesta on vain vahvistunut, ja tartun innolla tähän uuteen Unit Headin rooliin.”

DRAn liiketoiminta-alue on jaettu kolmeen unitiin. Kahta muuta unitia DRA:lla ovat vetäneet jo vuoden alusta proviisorit Pirkko Talvio ja Eija Kinos. Kolmatta unitia on tähän saakka vetäneet oman toimensa ohessa Kaija Rinne ja Kaija Korpiaho-Haga.

Tutustu organisaatioomme tarkemmin asiantuntijat-sivuilla.