Kiinnostaako ura näköalapaikalla?

Menestyneitä yrityksiä yhdistää yksi asia: motivoitunut henkilöstö.

DRA on työpaikka, jossa kehitytään ja viihdytään. Olemme inhimillinen ja välittävä yritys, jossa henkilökunta innostuu ja motivoituu yhdessä huippusuorituksiin. Osallistumme aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajina että oppijoina. Hallintokohinaa hiljentämällä luomme hyvän työflown ja annamme asiantuntijoillemme rauhan syventyä omaan työhönsä.

Kuinka työskentelemme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja työskentelytapaamme. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparraamme kollegaa päivittäin. Hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön. Substanssitiimeissä jalostamme asiantuntemustamme asiakkaan hyödyksi. Joukossa viisaus vahvistuu!

Meillä viihtyvät ihmiset, joita monipuoliset työtehtävät sekä tavoitteellinen työkulttuuri innostavat. Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos tunnet sopivasi joukkoon, lähetä meille avoin hakemus.

 

Avoimet työpaikat

Etsimme Lääketurva- ja laatuasiantuntijaa 

Lääkealan huipputyyppi, tule meille kaltaistesi joukkoon! Etsimme kiireellisesti asiakasorganisaatioihimme lääketurva- ja laatuosaajaa. Tehtävässä olet osa asiakkaidemme lääketurva- ja laatutiimiä ja käsittelet mm. haittavaikutus- ja laaturaportteja. 

Avoin hakemus

Etsitkö uusia urapolkuja? Täytä avoin hakemus tästä.

DRA @ Instagram

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.