Kiinnostaako ura näköalapaikalla?

Menestyneitä yrityksiä yhdistää yksi asia: motivoitunut ja innostunut henkilöstö.

DRA on työpaikka, jossa kehitytään ja viihdytään. Olemme inhimillinen ja välittävä yritys, jossa henkilökunta innostuu ja motivoituu yhdessä huippusuorituksiin. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista ja edistämme työn ja muun elämän tasapainoa. Haluamme tarjota kaikille asiantuntijoillemme rauhan syventyä omaan työhönsä ja varmistaa hyvän työflow.

Kuinka työskentelemme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja työskentelytapojamme. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparraamme kollegoita päivittäin. Osallistumme aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajina että oppijoina. Hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön, mikä näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Joukossa viisaus vahvistuu!

Meillä viihtyvät ihmiset, joita monipuoliset työtehtävät sekä tavoitteellinen työkulttuuri innostavat. Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos tunnet sopivasi joukkoon, lähetä meille avoin hakemus.

 

Henkilöstötutkimuksessa todettua (2020)

100 %

Työyhteisössäni on hyvä työilmapiiri

100 %

Yhteistyö toimii tiimissä hyvin

93 %

Pystyn hyödyntämään osaamistani

 

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Etsitkö uusia urapolkuja? Täytä avoin hakemus tästä.

DRA @ Instagram

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.