Tietoa meistä

Asiakastyytyväisyys

Asiakaskokemuskyselyn mukaan asiakkaamme on hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja NPS-lukumme on 59. Asiakkaidemme mielestä tärkeimpiä asioita yhteistyössämme ovat asiantuntemus, laatu ja nopeus sekä hyvä palvelu.

Lue lisää asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista.

 

DRA Consulting Oy on yli 300 lääke- ja terveysteknologia-alan yrityksen kumppani Euroopassa.

Olemme tiennäyttäjä, joka ymmärtää lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden koko elinkaaren. Missiomme on viedä asiakkaamme nopeinta reittiä päämäärään. Parhaimmillamme olemme, kun toimimme strategisena kumppanina ja tuemme asiakasyrityksemme toimintaa kokonaisvaltaisesti.

Yli 100 asiantuntijan joukko antaa joustavan resurssin ja toimivan varahenkilöjärjestelmän asiakkaan tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Olemme lääkealan konsulttiyritysten muodostaman Euroopan laajuisen EuDRAcon-verkoston perustajajäsen.

 

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi.

Tilaa uutiskirje

 

Eettiset ohjeet

Toimintaamme ohjaavat arvot ja eettiset periaatteet, joihin laatupolitiikkamme perustuu. Eettisiin ohjeisiimme voit tutustua täältä.

Yritysvastuu

Toiminnallamme on Kiwa Inspectan myöntämä laatusertifikaatti Green Card Quality®. Sertifikaatti kattaa suurten tilaajien näkökulmasta tärkeimmät osat ISO 9001 -standardin vaatimuksista. Sertifikaatti osoittaa, että yrityksemme ponnistelee laadun, turvallisuuden, ympäristövastuun ja toiminnan eettisyyden puolesta sekä toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä laatumatkan kaikissa vaiheissa

 

 

Yhteiskuntavastuu

Kannamme vastuuta myös ihmisistä, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Cancer IO

 

DRA on mukana kansallisessa Cancer IO -konsortiossa, joka luo uusia edellytyksiä syövän immuunihoidoille Suomessa. Cancer IO on Helsingin yliopiston koordinoima projekti ja osa Business Finlandin yksilöllistetyn terveyden ohjelmaa. Cancer IO:ssa on mukana suomalaisia immuunihoitojen parissa toimivia yrityksiä, tutkimusyhteistöjä, sairaaloita ja potilasjärjestöjä.

 

Syöpäkipulinja

Olemme perustaneet yhteistyössä HYKS:n kipuklinikan ja Syöpäsäätiön kanssa Syöpäkipulinjan, jonka toimintaa tuemme vuosittain. Syöpäkipulinja on potilaille, omaisille ja hoitohenkilökunnalle suunnattu syöpäkivun hoidon puhelinneuvontapalvelu, joka palvelee arkisin klo 9-12 numerossa 050 369 6707.

Lastenklinikoiden Kummit ry

Naisten Pankin bisnesenkelitoiminta

Itämeren suojelu: WWF Suomi ja Baltic Sea Action Group

Roosa nauha -keräys

Lasten ja nuorten säätiö

 

 

DRA @ Instagram

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Seuraa meitä Instagramissa