Tietoa meistä

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 95 % asiakkaistamme on tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme ja NPS-lukumme on 78. Asiakkaidemme mielestä tärkeimpiä asioita yhteistyössämme ovat asiantuntemus, laatu ja nopeus sekä hyvä palvelu.

Lue lisää asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista.

 

DRA Consulting Oy on yli 300 lääkeyrityksen kumppani Euroopassa.

Olemme lääkealan tiennäyttäjä, joka ymmärtää lääkkeen koko elinkaaren. Missiomme on viedä asiakkaamme nopeinta reittiä päämäärään. Parhaimmillamme olemme, kun toimimme strategisena kumppanina ja tuemme asiakasyrityksemme toimintaa kokonaisvaltaisesti.

Yli 100 asiantuntijan joukko antaa joustavan resurssin ja toimivan varahenkilöjärjestelmän asiakkaan tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Olemme lääkealan konsulttiyritysten muodostaman Euroopan laajuisen EuDRAcon-verkoston perustajajäsen.

Panostamme toiminnassamme vastuullisuuteen, laatuun ja luotettavuuteen.

 

Yritysvastuu

Toiminnallamme on Kiwa Inspectan myöntämä laatusertifikaatti Green Card Quality®. Sertifikaatti kattaa suurten tilaajien näkökulmasta tärkeimmät osat ISO 9001 -standardin vaatimuksista. Sertifikaatti osoittaa, että yrityksemme ponnistelee laadun, turvallisuuden, ympäristövastuun ja toiminnan eettisyyden puolesta sekä toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä laatumatkan kaikissa vaiheissa

 

 

Yhteiskuntavastuu

Kannamme vastuuta myös ihmisistä, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Syöpäkipulinja

Olemme perustaneet yhteistyössä HYKS:n kipuklinikan ja Syöpäsäätiön kanssa Syöpäkipulinjan, jonka toimintaa tuemme vuosittain. Syöpäkipulinja on potilaille, omaisille ja hoitohenkilökunnalle suunnattu syöpäkivun hoidon puhelinneuvontapalvelu, joka palvelee arkisin klo 9-12 numerossa 050 369 6707.

Lastenklinikoiden Kummit ry

Naisten Pankin bisnesenkelitoiminta

Itämeren suojelu: WWF Suomi ja Baltic Sea Action Group

Roosa nauha -keräys

Lasten ja nuorten säätiö

Tunnetko lääkkeiden myyntilupavaatimukset? Me keräsimme ne oppaaksi.

Lataa opas

DRA @ Instagram

Access Token is invalid, please get it again

Seuraa meitä Instagramissa