Terveysteknologia-alan osaamisemme vahvistuu  

Uutiset • 22.09.2020

Terveysteknologia-alan yritykset ovat jo pitkään olleet tärkeä asiakas DRA:lle.  Vastataksemme entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin olemme vahvistaneet asiantuntemustamme lääkinnällisten laitteiden (MD tai IVD-laite) palveluiden osalta.   

Terveysteknologiatiimiin on nimitetty koordinaattoriksi bio- ja elintarviketekniikan insinööri (B. Sc.)  Anni Lundholm 

Ennen DRA:lle siirtymistäni johdin vuoden verran MDR-implementaatioprojektia ja osallistuin tiiviisti lääkintälaiteteollisuuden kattojärjestön työryhmiin ja erityisesti kliinisen arvion työryhmään.” 

Annin aiempia työpaikkoja ovat olleet mm. GE Healthcare Finland, Elekta ja KaVo Kerr Group Finland. 

“Olen todella innoissani päästessäni kehittämään lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön ja viranomaisvaatimusten osaamista DRA:lla”, iloitsee Anni.  

Ala kasvaa kovaa vauhtia ja säädöksissä tapahtuu jatkuvaa muutosta. Pysyäksemme kehityksessä mukana, seuraamme jatkuvasti alan tapahtumia, osallistumme kattojärjestöjen toimintaan ja tiedonvaihtoon sekä kouluttaudumme uusiin vaatimuksiin.  Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella. 

Annin yli 13 vuoden kokemus kattaa koko lääkinnällisten laitteiden elinkaaren, ja hänen osaamisensa ansiosta voimme nyt palvella entistä monipuolisemmin lääkinnällisten laitteiden valmistajia, toteaa toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-HagaTämä tuo hyvää synergiaetua koko toiminnallemme”. 

DRA:n terveysteknologiatiimi hallitsee strategiseen suunnitteluun, rekisteröintiin, lanseeraukseen ja markkinoilla pitoon liittyvät toimenpiteet ja valvonnan. Osaamisemme kattaa niin kotimaiset kuin globaalit markkinat. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös koulutukset esimerkiksi MDR -lääkintälaiteasetuksesta, kliinisestä evaluaatiosta sekä FDA 21 CFR 820 (QSR)–vaatimuksista. Tutustu tarkemmin terveysteknologiapalveluihimme.