Nopeinta reittiä päämäärään
1Strategiat
2Market Access
3Ylläpito

Palvelumme

Dra Consulting Oy on erikoistunut lääkealan- ja lääkinnällisiä laitteita valmistavien yritysten liiketoiminnan kannalta kriittisten säädösasioiden konsultointiin ja hallinnointiin. Toimimme aktiivisesti Pohjoismaiden ja koko Euroopan alueella.

Lue lisää

Tutustu tiimiimme

Yli 100 kokenutta asiantuntijaa käytössäsi!

Katso yhteyshenkilömme

Miksi DRA

Ymmärrämme tuotteen elinkaaren innovaatiosta markkinoille ja potilaiden käyttöön. Sertifioitu toiminta, harmonisoidut prosessit ja teknologian hyödyntäminen takaavat tehokkuutemme.

95 %

asiakkaistamme on tyytyväisiä yhteistyöhön kanssamme

yli 300

aktiivista asiakasyritystä

100 000

tuntia asiantuntijatyötä tarjolla vuosittain

Tietoa meistä

Mitä asiakkaamme sanovat

Arvostamme DRA:n asiantuntemusta, palvelun tuomaa hyötyä liiketoiminnallemme, sekä ratkaisukeskeisyyttä ja joustavuutta.

Asiantuntemus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, joita arvostan DRA:ssa.

Paras palaute työstämme on tyytyväinen asiakas.

Asiakaskyselyn tulokset

Ajankohtaista

05.11.2021

Poimintoja Fimean GMP/ATMP-keskustelutilaisuudesta

Tilaisuudessa kuultiin Fimean valvontaosaston edustajien ajankohtaiskatsaukset mm. Fimean tarkastuskokemuksista, EMA:n tietojärjestelmämuutoksista, myyntiluvan haltijan GMP-vastuista ja saatavuushäiriöistä.

› Lue lisää
12.10.2021

Uusia osaajia DRA:n huipputiimiin

DRA on jälleen kasvattanut asiantuntijajoukkoaan ja saanut riveihinsä nämä upeat asiantuntijat. Tervetuloa Henna Juvonen, Elsi Tuominen, Militsa Kukko, Roosa Bäck, Pia Mustakangas, Jasmin Pyrhönen ja Vilhelmiina Peltoniemi.

› Lue lisää

Avoimet työpaikat

Sales Manager

Omaatko vahvan myyntikokemuksen, tuloshakuisen asenteen ja asiakastyytyväisyyden takaavan neuvotteluotteen? Innostutko myyntitapaamisista ja asiakashankinnasta? Oletko palveluiden myynnin ammattilainen ja palat halusta tarjota alan arvostetuimpia asiantuntijoita asiakkaidemme toimeksiantoihin? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Avoin hakemus

Etsitkö uusia urapolkuja? Täytä avoin hakemus tästä.