DRA Consulting on nytPharmaLex Finland

Yhdistyimme osaksi kansainvälistä PharmaLex-konsernia, ja jatkossa meidät tunnetaan nimellä PharmaLex Finland. Yhdistyminen laajentaa ja täydentää palveluvalikoimamme, ja pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Globaalin asiantuntijaverkostomme kattava regulatorinen osaaminen on nyt asiakkaidemme käytössä samojen tuttujen asiantuntijoiden ja yhteyshenkilöiden kautta kuin ennenkin.

Ota yhteyttä Lue lisää

Palvelut

Tuotteiden markkinoille saattaminen vaatii paljon työtä, aikaa ja osaamista. Asiantuntijamme luotsaavat yrityksenne varmoin ottein läpi haastavimmistakin paikoista. DRA tarjoaa monipuolista osaamista ja kattavaa konsultointia lääkealaan, lääkinnällisiin laitteisiin ja in vitro -diagnostisiin (IVD) laitteisiin liittyvissä regulatorisissa prosesseissa. Palvelemme laajasti hyvin monenlaisia terveydenhuollon toimijoita ja hoidamme asiakkaidemme puolesta kaikki tarvittavat prosessit sujuvan ja vaivattoman markkinoille pääsyn varmistamiseksi.

Palvelut lääkealan yrityksille

DRA Consulting Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita lääke- ja terveysalan yrityksille. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken aina myyntilupastrategian määrityksestä markkinoille saattamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää

Palvelut terveysteknologia-alan yrityksille

DRA Consulting Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita yrityksille, jotka valmistavat ja myyvät terveysteknologisia tuotteita, kuten lääkinnällisiä laitteita ja in vitro -diagnostisia (IVD) laitteita.

Lue lisää

Asiantuntemusta kaikissa elinkaaren vaiheissa

Tuotteiden onnistunut markkinoille saattaminen vaatii muutakin kuin asianmukaista dokumentaatiota – se edellyttää kaikkien vaatimusten huolellista noudattamista ennen hakemusprosessia, sen aikana sekä sen jälkeen. DRA tarjoaa asiantuntemusta ja resursseja regulatoristen vaatimusten täyttämiseksi lääkevalmisteiden ja terveysteknologisten tuotteiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, aina strategian määrityksestä markkinoille saattamiseen ja ylläpitoon. Asiantuntijamme seuraavat lääke- ja terveysteknologia-alaa tarkkaan varmistaakseen säädösten ja määräysten jatkuvan noudattamisen.
Decorative wave

Strateginen neuvonta

Vahvan strategian avulla varmistetaan sujuvat prosessit. Valitse kumppani, joka tuntee lääkkeitä ja lääkinnällisiä laitteita koskevat regulatoriset vaatimukset tuotekehityksessä, markkinoille saattamisessa sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Markkinoille saattaminen

Lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden saattaminen pohjoismaisille markkinoille edellyttää erityisosaamista. Voimme varmistaa luotettavimman ja nopeimman reitin markkinoille.

Ylläpito

Tuotteidenne myynnin jatkuvuuden takaamiseksi yrityksenne tarvitsee luotettavan kumppanin, joka huolehtii puolestanne lääke- ja laiteturvatoiminnasta ja seuraa aktiivisesti alan sääntelyssä tapahtuvia muutoksia.