Uutiset |

Uusia osaajia DRA:n riveihin

 

Proviisori Pia Nelimarkka on aloittanut DRA:lla farmaseuttis-kemiallisessa tiimissä. Pia on aiemmin työskennellyt mm. Orionilla lääkekehityksessä sekä DelSiTechilla tutkijana, projekti- ja kehityspäällikkönä sekä esimiestehtävissä. Pialla on laaja kokemus lääkekehityksen eri vaiheista sekä asiakas- että palvelunostoprojekteissa.

Myynti- ja markkinointitiimissä on aloittanut kaksi uutta osaajaa. Virpi Sormunen on kokenut business controller, joka on viidentoista vuoden ajan työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä mm. tiimiesimiehenä sekä business controllerina Caverion Industria Oy:ssä sekä talouspäällikkönä Recion Oy:ssä. Uudenlaista osaamista tiimiin tuo Heli Mattila, joka toimii digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Tuottajataustan omaava Heli on työskennellyt monipuolisesti mm. matkailu- ja kulttuurialan markkinoinnin parissa.

Kieli- ja viestintätiimi on saanut uuden jäsenen, kun kääntäjä ja yrityskouluttaja Stina Niemi (FM) on aloittanut tiimissä. Stinalla on aikaisempaa työkokemusta Aalto-yliopistosta, jossa hän toimi ruotsin kielen yliopisto-opettajana ja ryhmäesimiehenä. Lisäksi hänellä on monen vuoden kokemus käännöksistä yliopistosairaalassa, jossa työtehtäviin kuului myös henkilökunnan koulutusta.

Myyntilupatiimin uutena jäsenenä on aloittanut proviisori Heidi Helminen, joka tekee osin myös lääketurvatöitä. Heidi siirtyy DRA:lle Oriolasta, jossa hän on viimeiset kolme vuotta työskennellyt lääketurva- ja lääkeinformaatiotehtävissä. Lääketurva-asioista on karttunut kokemusta myös Novartiksen lääketurvaosastolta.

Lääketukkukauppatiimissä on aloittanut kolme uutta osaajaa. Proviisori Vilhelmiina Mikkola on aikaisemmin työskennellyt Eli Lilly Finlandilla lääketurvan, lääketietopalveluiden sekä laatuasioiden parissa, lisäksi hänellä on kokemusta myös myyntilupatehtävistä. Proviisori Heidi Backmanilla on aikaisempaa kokemusta rinnakkaismaahantuonnista Paranovalta. Uunituore farmaseutti Riina Siekkinen ryhtyy hoitamaan mm. tuotevalitusten käsittelyä.

Medical- ja markkinoinninvalvontatiimissä on aloittanut proviisori ja biotieteilijä Heidi Öblom, joka väittelee syksyllä Åbo Akademissa 3D-printtauksen hyödyntämisestä lääkevalmistuksessa.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!