Uutiset |

Uusia asiantuntijoita huipputiimiimme

Uusi vuosi on tuonut mukanaan upean joukon uusia asiantuntijoita osaksi huipputiimiämme.  

Proviisori Moona Nieminenonaloittanut myyntilupatiimissämme. Moonalla on aikaisempaa kokemusta mm. Santenilta lääketurvatehtävistä ja niinpä hänen osaamistaan nähdään myös lääketurvapalveluissamme. 

Kieli- ja viestintätiimin uutena kääntäjänä on aloittanut filosofian maisteri Pauliina Pietilä. Pauliina on auktorisoitu kääntäjä kieliparissa englanti–suomi ja hän on työskennellyt 18 vuotta omassa yrityksessään englannin ja ranskan kääntäjänä. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti niin lääketieteen kuin tekniikan käännöksistä sekä markkinointiteksteistä.  

Nina Andersson on aloittanut Sales managerina myyntitiimissämme. Nina on koulutukseltaan farmaseutti ja työskennellyt aiemmin mm. Oriolassa palvelumyynnin esimiehen tehtävissä. Myyntikokemusta hänellä on myös lääketeollisuudesta Saboralta ja GSK:lta.  

IT-tiimimme on saanut myös lisävahvistusta Joona Holopaisen aloitettua opintoihinsa liittyvän harjoittelun DRA:lla. Joona on viittä vaille valmis IT-tradenomi, jonka erikoisosaamista ovat ohjelmointiin, IT-tukeen ja tietoturvaan liittyvät asiat. 

Toivotamme koko joukon lämpimästi tervetulleeksi DRA:lle!