Uutiset |

DRA:lle jälleen monta uutta asiantuntijaa – kansainvälinen osaaminen lisääntyy

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Olemme tehneet loistavia rekrytointeja asiantuntemustamme vahvistamaan.

Lääkekehitystieteen maisteri Jussi Jalonen tulee DRA:lle sekä myyntilupa-  että farmaseuttis-kemialliseen tiimiin. Jussilla on usean vuoden kokemus myyntilupatöistä Tanskassa LEO Pharman pääkonttorilla, jossa hän osallistui portfolio-ostoja seuranneisiin integraatioprojekteihin ja oli vastuussa laatudokumentaatiosta sekä globaalista CMC-strategista.

Lääketurvatiimissä on aloittanut proviisori Jonna Hautala, joka on aikaisemmin työskennellyt lääketurva-asiantuntijana konsulttiyrityksessä Prahassa.

Myyntilupatiimissä on aloittanut farmaseutti Sari Salokangas. Sarilla on yli 10 vuoden kokemus myyntilupakoordinaattorin tehtävistä Vitabalansilla ja sen myötä laaja-alaista asiantuntemusta myyntilupatyöstä Euroopan alueella.

Terveystaloustieteilijä Stina Kettunen on nimitetty Market Access-tiimiin. Stiina suoritti korkeakouluopintoihin kuuluneen harjoittelun DRA:lla, ja palaa nyt meille laatimaan lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuushakemuksia sekä luomaan ja lokalisoimaan terveystaloudellisia malleja.

Toivotamme uudet terveydenturvaajat lämpimästi tervetulleiksi!

Kuvassa Sari Salokangas (vas.), Jonna Hautala, Stina Kettunen ja Jussi Jalonen