Uutiset |

Loistavia osaajia DRA:n riveihin

Market Access -tiimissä on aloittanut uutena tiiminvetäjänä DI ja proviisori Outi Virtanen. Outilla on laaja kokemus lääketeollisuuden eri osa-alueista, uusien lääkevalmisteiden tuomisesta potilaiden saataville sekä lääkevalmisteiden elinkaaren ylläpidosta Bayerilla ja Sanofilla Market Access and Health Economics Managerina.

Myös lääketurvatiimiä luotsaa uusi tiiminvetäjä FT (toksikologia) ja farmaseutti Jaana Palomäki. Hän on työskennellyt Santenilla lääketurva-asiantuntijana sekäTukesilla ylitarkastajana, ja hänellä on laaja kokemus lääketurvatehtävistä ja riskinarvioinnista.

Lääketurvatiimissä on aloittanut myös luonnontieteiden kandidaatti (biolääketiede) Katariina Järvinen. Tällä hetkellä hän viimeistelee iskeemiseen aivoinfarktiin liittyvää pro gradu -tutkielmaansa Helsingin yliopiston Translational Medicine -koulutusohjelmassa.

Lääketukkukauppatiimin uusin vahvistus on farmaseutti ja bioanalyytikko Soile Sundholm. Hän on toiminut Orionilla laadunvarmistusfarmaseuttina sekä R&D formulaatiolaboratoriossa. Soilella on laaja kokemus laadunvarmistuksesta tablettipakkaamossa.