Uutiset |

Kokeneita asiantuntijoita ja tuoreita huipputekijöitä DRA:n tiimiin

Kevään aikana olemme saaneet riveihimme jälleen mahtavan joukon sekä kokeneita asiantuntijoita että tuoreita huipputekijöitä.

Markkinoinnin valvonnan ja Medical -palveluiden tiimi on täydentynyt kahdella uudella huippuosaajalla. Farmasian tohtori Kati Mönkkösellä on vuosien kokemus lääketeollisuudesta erityisesti medical-tehtävistä, mm. Sanquinilta ja Biogenilta. Teollisuusfarmasiasta kesällä väittelevä Anna Hiltunen tuo osaamistaan myös Farmaseuttis-kemiallisten palveluiden tiimiin.

Daniela Wollstén on aloittanut GDP-tiimissä. Daniela on koulutukseltaan farmaseutti ja on aikaisemmin työskennellyt apteekin lisäksi Oriolassa sekä Helsingin kaupungin terveysasemalla Apottin käyttöönotossa.

Myyntilupatiimin vahvistukseksi olemme saaneet proviisori Lotta-Maaria Leinosen. Lotta-Maarialla on aikaisempaa kokemusta Biocodexilta ja Pharma Relations:lta mm. lääketurva-, laatu- ja myyntilupatehtävistä.

Market access-tiimissä on aloittanut juuri proviisoriksi valmistunut Janina Järvinen. Janinalla on aikaisempaa kokemusta Lääkkeiden hintalautakunnassa työskentelystä, jossa hän on suorittanut korkeakouluharjoittelijana harjoittelun.

Pia Mustakangas suorittaa Sarasen HealthTech Academy -koulutusohjelman kautta puolen vuoden harjoittelun DRA:lla. Pia on koulutukseltaan luonnontieteiden kandi sekä tehnyt kemian maisteriopintoja. Hän on toiminut laatupäällikkönä elinsiirtolaboratoriossa ja tehnyt mm. laatujärjestelmän rakentamista, akkreditointia ja auditointeja.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi DRA:lle!