Uutiset |

Kasvutarinamme saa jatkoa – DRA Consulting osaksi PharmaLex-konsernia

DRA ja PharmaLex yhdistyvät lähes 3 000 lääke- ja terveysteknologia-alan asiantuntijan osaamiskeskukseksi. Yhdistyminen tuo kummankin yhtiön asiakkaille synergiaetuja ja vauhdittaa osaltaan Pohjoismaista yhteistyötä lääkemarkkinoilla.

Yrityskaupan myötä pohjoismaisille markkinoille avautuu aivan uudenlainen palvelukokonaisuus, jossa yhden konsulttiyrityksen pohjoismainen tiimi pystyy hoitamaan myyntiluvat ja lanseeraukset kaikkiin Pohjoismaihin. DRA:sta tulee merkittävä toimija PharmaLexin Nordic-organisaatiossa, josta on puuttunut Suomen markkinat hallitseva kumppani.

Yhdessä entistä vahvempi lääke- ja terveysalan yritysten strateginen kumppani

– Yhdistyminen on määrätietoinen toimi, jotta säilymme kilpailukykyisinä myös tulevaisuudessa ja kasvatamme globaalia markkinaosuuttamme. Saamme PharmaLexista strategiaamme tukevan kumppanin, jonka kanssa voimme saavuttaa vahvemman läsnäolon Pohjoismaissa ja koko Euroopassa, sanoo DRA:n toimitusjohtaja Kaija Korpiaho-Haga.

– PharmaLexin ja DRA:n arvomaailmat kohtaavat ja yrityskulttuureissamme on paljon yhteistä. Panostamme henkilöstöömme sekä jatkuvaan kasvuun ja kannattavaan kehitykseen. Yhdistyminen laajentaa ja täydentää palveluvalikoimaamme, ja pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Asiantuntijoillemme tämä avaa loistavia mahdollisuuksia ja kansainvälisiä urapolkuja, kertoo Korpiaho-Haga.

Sekä työntekijät että perustajaosakkaat jatkavat yhtiössä yrityskaupan jälkeen nykyisissä tehtävissään. Yrityskauppa ei vaikuta tämänhetkisiin sopimuksiin asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

Linkki lehdistötiedotteeseen

Link to Global press release