Uutiset |

Ilo esitellä uudet asiantuntijamme

Vallitsevissa poikkeusoloissa on ilo jakaa uutisia uusista rekrytoinneista. Olemme saaneet riveihimme viisi uutta asiantuntijaa.

Proviisori Piia Tirilä on aloittanut lääketurvatiimin tiiminvetäjänä. Piialla on monen vuoden kokemus Santenin lääketurvaosastolta, jossa hän on toiminut EMEA:n (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) alueen lääketurvajohtajana.

Lääketurvatiimin toinen uusi jäsen on proviisori Zahra Hussein-Ollikainen, joka tekee myös laatutöitä. Zahra on aikaisemmin työskennellyt lääkeinformaation, lääketurvan ja tuotevalitusten parissa.

Lääketukkukauppatiimissä on aloittanut juuri valmistuva proviisori Milla Jalonen. Milla on työskennellyt aikaisemmin Oriolassa erityislupavalmisteiden maahantuontikoordinaattorina ja avoapteekissa. Milla viimeistelee tällä hetkellä pro gradu -tutkielmaansa migreenin farmakogenomiikasta ja lääkeyhteisvaikutuksista.

Markkinoinnin valvonnassa ja Medical-tiimissä on aloittanut proviisori ja filosofian tohtori Tiina Leppänen. Tiina on työskennellyt aikaisemmin yliopistonlehtorina ja tutkijana Tampereen yliopistossa, joten Tiinalla on vankka kokemus farmakologisesta tutkimuksesta sekä farmakologian opetuksesta.

Tämän kevään ylioppilas Aronia Ellonen on aloittanut laskutus- ja assistenttitiimissä toimistoassistenttina. Aronian löytää vastaanottotiskimme äärestä ja hän hoitaa toimistomme yleisiä tehtäviä.

Toivotamme uudet terveydenturvaajat lämpimästi tervetulleiksi!