Uutiset |

Ilo esitellä uudet asiantuntijamme!

Malena Skogman on aloittanut GDP-tiimissä. Malena on biokemian maisteri, farmaseuttisten biotieteiden tohtori sekä farmaseuttisen mikrobiologian dosentti. Malena on aikaisemmin työskennellyt post-doc tutkijana farmasian tiedekunnassa. 

Proviisorin opintojaan viimeistelevä Adele Ignatius on aloittanut lääketurvatiimissä. Aikaisempaa kokomusta hänellä on apteekkialalta. 

Käännöstiimissä on aloittanut FM Carita Koskinen, joka suorittaa parhaillaan Åbo Akademissa arkisto– ja asiakirjahallinnan maisteriohjelmaa. Caritalla on monipuolinen kokemus erilaisten käännös– ja tulkkaustöiden parista 

Hintatiimissä on aloittanut terveystieteiden maisteri Santtu-Matti Mäkelä Aikaisempaa työkokemusta hänellä on Rochelta, jossa hän on harjoittelijana hoitanut terveystalousmallien lokalisaatioita, kirjallisuuskatsauksia, RWD-projekteja ja muita market access –tehtäviä.  

Proviisori Jussi Rysä on aloittanut myyntitiimissä. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisista myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisen rooleista lääketeollisuudessa, mm. Amgemilla, Rochella ja Mundipharmalla. 

Myyntilupatiimissä ovat aloittaneet farmaseutti ja mikrobiologian maisteri Katri Kosonen sekä farmaseutti Miika Jormanainen. Katri on lisäksi juuri valmistunut Turun yliopiston biolääketieteen laitoksen Drug Discovery and Development –linjalta. Hän on aiemmin työskennellyt Vitabalansilla myyntilupakoordinaattorina ja laadunvarmistusfarmaseuttina. Miika viimeistelee parhaillaan teollisuusfarmasiaan liittyvää graduaan. Aikaisemmin Miika on toiminut Fimeassa myyntilupakoordinaattorin tehtävissä. 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!