Uutiset |

Hyötyä, huvia ja hyvän tekemistä – Pyöräilypäivä poljetaan 17.9.


 

Jo 15 kerran järjestettävä DRA:n pyöräilypäivä polkaistaan perinteistä poiketen ”etäyhteyksin” eripuolilla Suomea. Hyvää tekevä hyötyliikuntapäivä on meillä tärkeä perinne, jota koronatilannekaan ei voi katkaista.  

Pyöräilypäivän ajatuksena on alusta alkaen ollut kannustaa hyötyliikuntaan, vahvistaa yhteishenkeä ja samalla tukea hyväntekeväisyyskohdetta poljettujen kilometrien mukaan. Tänä vuonna tuemme suomalaista syöpätutkimusta Syöpäsäätiön kautta.  Avustuskohde on meille erityisen merkityksellinen ja tunteita herättävä. Tällä kertaa nousemme pyörien päälle kunnioittaaksemme syöpään menehtyneen työtoverimme muistoa.

Syöpä koskettaa monia ihmisiä, niin siihen sairastuneita kuin heidän läheisiään. Syöpä voidaan voittaa ainoastaan syöpätutkimuksen ja -hoitojen kehittymisen avulla. Suomi on kansainvälisestikin vertailtuna syöpätutkimuksen kärkimaa ja siksi haluamme osaltamme tukea tätä tärkeää työtä.  

Pyöräilypäivässä yhdistyvät ihanalla tavalla hyöty, huvi ja hyvän tekeminen. Siksi kannustamme myös muita toteuttamaan oman tempauksensa hyvän asian puolesta. 

 

Tutustu myös DRA:n aiempaan pro bono -hankkeeseen syöpäjärjetöjen kanssa:

Syöpäkipulinja on nyt auki