Uutiset |

Erinomaisten kollegojen joukkomme on kasvanut jälleen

Erinomaisten kollegojen joukkomme on maaliskuussa kasvanut jälleen neljällä huipputyypillä: tervetuloa Suvi, Riina, Niko ja Roosa!

Proviisori, ekonomi Suvi Heiskanen on markkinoinnin valvonnan tiimin tuorein jäsen, jolla on myös laadunvalvontaan ja Market Accessiin liittyviä tehtäviä. Yritysjuridiikkaakin opiskelleen Suvin monipuoliseen työkokemukseen kuuluvat mm. globaalien toimitusketjujen muutosprojektit Santenilla, lääkelogistiikka Ratiopharmilla sekä täydennyskoulutusten suunnittelu ja alan edunvalvonta.

Proviisori, FT ja farmakologian dosentti Riina Nieminen on aloittanut meillä sekä markkinoinnin valvonnan tiimissä että Medical-tiimissä. Riinasta saamme erinomaista farmakologian asiantuntemusta, hänellä on vahva tutkimustausta sekä runsaasti farmakologian opetuskokemusta lääketieteen ja bioteknologian opiskelijoille ja sairaanhoitajille.

Farmaseutti, tietojenkäsittelytieteen opiskelija Niko Häppölä toimii meillä tietohallinnollisissa ja farmaseuttisissa tukitehtävissä. Hänelle on kertynyt kokemusta apteekkityöstä niin farmaseuttina kuin teknisenä työntekijänä.

Toimistoassistentti Roosa Pyrrö tuli avuksemme hoitamaan toimistoarjen tehtäviä. Viime vuonna ylioppilaaksi valmistunut Roosa on meitä ennen ehtinyt opiskella vuoden Etelä-Afrikassa ja työskennellä myös perheyrityksessä.