Uutiset |

DRA:n asiantuntemus kasvaa jälleen – tässä uudet asiantuntijamme

Olemme saaneet riveihimme lähes kymmenen uutta asiantuntijaa. Joukossa on sekä pitkänlinjan huippuasiantuntijoita että tuoreita talentteja.

Lääketukkukauppatiimi

Vahvaa asiantuntemustaan lääketukkukauppatiimiin tuo teollisuusfarmasian tohtori Jaana Hautala. Jaanalla on monipuolinen kokemus lääketeollisuudesta koti- ja ulkomailla, Fimeasta sekä työskentelystä lääkealan konsulttina.

Lääketukkukauppatiimissä on aloittanut lisäksi farmaseutti Kristian Mikander.

Market Access-tiimi

Market Access -tiimissä on aloittanut proviisori Sofia Parviainen, joka on aiemmin työskennellyt hinta- ja korvattavuustehtävissä Oriolassa.

Myyntilupatiimi

Myyntilupatiimissä on aloittanut farmaseutti ja biotieteiden maisteri Eva Eloranta. Ruotsinkielisellä Evalla on 15 vuoden kokemus myyntilupatöistä pohjoismaisesta näkökulmasta. Hän siirtyi DRA:lle Sandozilta ja on työskennellyt myös Orifarmilla myyntilupatöissä.

Vahvistusta myyntilupatiimiin tuovat myös artwork-koordinaattoreina aloittaneet farmaseutti-tradenomi Jenni Rantala sekä uunituore farmaseutti Krijesa Vuciterna.

Kieli- ja viestintätiimi

Kieli- ja viestintäpalveluissa on aloittanut kaksi projektiassistenttia, farmaseutti Olivia Sinnemaa ja farmaseutti Emilia Eriksson.

 

Toivotamme kaikki uudet asiantuntijat tervetulleeksi DRA:n huipputiimiin!