Uutiset |

20 vuotta DRA:n perustamisesta

DRA perustettiin 20 vuotta sitten 1.9.2002. Yrityksen perustajien Kaija Korpiaho-Hagan, Eeva-Liisa Rahkon ja Eija Hartikaisen tavoitteena oli luoda työpaikka, jossa motivoidutaan yhdessä huippusaavutuksiin. Yrityksestä tulikin omistajiensa näköinen ja oloinen työpaikka.

DRA on aina halunnut jakaa asiantuntemustaan myös muille sekä vaikuttaa yhteiskunnallisesti. Vuosien varrella on mm. perustettu puhelinpalvelu syöpäkivusta kärsiville potilaille, luotu lääkeseula-ohjelmisto iäkkäiden lääkityksen ongelmakohtien tunnistamiseen sekä vietetty vuosittain koko työyhteisön pyöräilypäivää. Ajankohtaisia aiheita on nostettu yhteiskunnalliseen keskusteluun ÄLY-tapahtumien ja -podcastien kautta sekä tuettu tärkeitä aiheita erilaisin lahjoituksin esim. vihreän farmasian professuurin perustaminen, apuraha farmakogenomiikan tutkimukseen ja lahjoitus koronatutkimukseen. Tärkeitä teemoja, kuten vastuullisuus, ilmasto, hyvinvointi ja ilmapiiri, on viety sanoista tekoihin ja ulotettu koko henkilöstön toiminnallisiksi tavoitteiksi. Vuosittain on myös osallistuttu erilaisiin keräyksiin, joilla on tuettu mm. Ukrainan uhreja, kehitysmaan naisia, nuoria tai Itämerta.

Toivomme kaikkien näiden tekojen poikivan motivaatiota, luovia ratkaisuja, työniloa ja hyvinvointia muillekin. Tänään juhlimme DRA:ta koko henkilöstön voimin.

#DRA20