Uutiset |

DRA Consulting on nyt PharmaLex Finland

Yhdistymisemme osaksi kansainvälistä PharmaLex-konsernia etenee, ja jatkossa meidät tunnetaan nimellä PharmaLex Finland. Yhdistyminen laajentaa ja täydentää palveluvalikoimamme, ja pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Globaalin asiantuntijaverkostomme kattava regulatorinen osaaminen on nyt asiakkaidemme käytössä samojen tuttujen asiantuntijoiden ja yhteyshenkilöiden kautta kuin ennenkin.

PharmaLex Sweden, PharmaLex Norway, PharmaLex Denmark ja PharmaLex Finland yhdistävät voimansa ja muodostavat tehokkaan pohjoismaisen osaamiskeskuksen, joka palvelee lääke-, terveysteknologia- ja bioteknologiayrityksiä niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin.

Pohjoismainen PharmaLex Nordic -organisaatiomme pystyy nyt hoitamaan myyntiluvat, rekisteröinnit ja lanseeraukset kaikkiin Pohjoismaihin. Toimimme myös sillanrakentajana pohjoismaisille yrityksille mahdollistaen pääsyn globaaleille markkinoille.

PharmaLex on yksi maailman johtavista asiantuntijayrityksistä, joka tarjoaa palveluita lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden koko elinkaarelle ja jolla on myös vahvaa teknologiaosaamista. Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti prosessien läpiviemisessä; osaamisalueisiimme kuuluvat strateginen suunnittelu, non-kliiniset vaatimukset, kliininen kehitys, myyntilupaprosessit ja lanseeraukset sekä markkinoille tulon jälkeiset ylläpitotoimet.

PharmaLex-konsernissa työskentelee yli 3 000 työntekijää. Meillä on yli 60 toimistoa 32 maassa, ja yli 1 600 tyytyväistä asiakasta ympäri maailman.

Lue lisää