Uutiset |

Asiantuntijamme ja tiimimme auttavat poikkeustilassakin

Turvaamme palvelujemme jatkuvuuden ja henkilöstömme sekä heidän perheidensä terveyden tekemällä työtä kotona.

Haluamme turvata myös asiakkaidemme toiminnan

Olemme tänä vuonna saaneet tiimiimme jo toistakymmentä etevää asiantuntijaa, ja lisää haetaan parhaillaan, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Varautuminen kannattaa aina, joten näitä on syytä nyt pohtia:

  • Onko teillä toimiva varahenkilöjärjestelmä? Autamme resurssitarpeissa mahdollisuuksien mukaan. Meillä on lähes sadan hengen joustava ja moniosaajista koostuva tiimi, joten löydämme ratkaisun yllättävissäkin tilanteissa.
  • Ovatko markkinointimateriaalit hiottu? Nyt on hyvä työstää markkinointiviestiä ja päivittää materiaaleja jo syksyä varten sekä varmistaa, että kaikki materiaalit on hyväksytty myös digitaaliseen käyttöön.
  • Hoituvatko lääketurvatehtävät myös poikkeusoloissa? Onhan lääketurvatoiminnoissa huomioitu liiketoiminnan jatkuvuus ja riskienhallinta?
  • Onko koronan vuoksi tarpeen tehdä pikaisia muutoksia lääkevalmisteen myyntilupaan saatavuuden turvaamiseksi? Onko saatavuutta mahdollista turvata hakemalla poikkeuslupia vieraskielisille pakkauksille? Tiesithän, että viranomaiset priorisoivat kiireellistä käsittelyä vaativat hakemukset, mutta kiireellisyys pitää muistaa nostaa esille.
  • Muistathan hinnan ja korvattavuuden uudistamishakemukset poikkeusoloissakin! Hoidamme nämä joustavasti nopeallakin aikataululla.

Kaikkeen ei voi varautua, mutta ennakointiin kannattaa käyttää hetki aikaa. Mitä yrityksenne toiminnoissa voi vielä tapahtua, kun epidemia laajenee? Ja miten selvitä siitä? Pidetään yhdessä pyörät pyörimässä!