Uutiset |

Älykäs potilas – yksilöllisen lääkehoidon ytimessä?

Lääkehoidon älykäs tulevaisuus on täällä! Tervetuloa ÄLY-tapahtumaan maanantaina 18.3.2019 kuuntelemaan vuoden mielenkiintoisinta keskustelua lääkehoidon uudesta suunnasta.

Aiheina muun muassa tulevaisuuden potilas, potilaiden kasvava rooli lääkekehityksessä ja yksilöllinen syöpähoito. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustakirjasto Oodissa, ja osallistua voi myös verkon välityksellä.

Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittaudu tapahtumaan tai webinaariin nettisivujen kautta 12.3. mennessä.

Keskustelua johtaa intohimoinen futuristi, konsultti ja sparraaja, vallitsevan tilan kyseenalaistaja ja tulevaisuusvalmennuksen visionääri Niko Herlin. Tapahtuman pääpuhujana esiintyy Slushin Skolar Award -tiedekilpailun vuonna 2018 voittanut syöpätutkija Sandra Jernström. Tapahtumassa kuullaan myös paljon muita mielenkiintoisia aiheita ja puhujia:

Tulevaisuuden potilas – lyhyt oppimäärä lääkärille
YTHS:n johtajaylilääkäri Päivi Metsäniemi

Potilaiden kasvava rooli uusien hoitojen kehittämisessä
EUPATI Suomen tiedottaja Mirjami Tran Minh

Älykkään potilaan näkökulma
Yrittäjä Saimi Hoyer

Syövän hoidon täsmäaseet
Karoliinisen instituutin tutkija Sandra Jernström

Tapahtuma järjestetään Lääkehoidon päivän teemaviikolla. Lääkehoidon päivä on vuosittainen, valtakunnallinen tapahtumapäivä, jonka tavoitteena on rohkaista lääkkeiden käyttäjiä sekä terveydenhuollon ammattilaisia keskustelemaan ja onnistumaan lääkehoidossa paremmin. Seminaarin järjestävät DRA Consulting Oy ja Lääkäriliitto.