Ura DRA:lla

Kiinnostaako työ lääke- ja terveysteknologia-alalla ja myyntilupa-asioiden parissa? DRA voi olla sinulle juuri oikea paikka!

DRA on suomalainen yritys, ja asiantunteva henkilöstömme koostuu yli sadasta monipuolisen koulutuksen omaavasta, erittäin motivoituneesta huippuammattilaisesta. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja sekä julkisella että yksityisellä sektorilla toimiville lääke- ja terveysteknologia-alan yrityksille Pohjoismaissa ja koko Euroopan alueella.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja haluamme varmistaa, että meillä kaikki viihtyvät työssään. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja sekä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen ja oman osaamisen kasvattamiseen. Kannustamme myös työntekijöitämme inspiroimaan ja motivoimaan toisiaan. Asiantuntijamme ovat suosittuja puhujia ja moderaattoreita erilaisissa konferensseissa ja koulutustilaisuuksissa. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta asiantuntijamme voivat keskittyä siihen, minkä he parhaiten osaavat.

Toimintatapamme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita voidaksemme kehittää uusia palveluja ja entistä ketterämpiä työskentelytapoja. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparrailemme kollegoiden kanssa päivittäin. Yrityksessämme vallitseva hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön, mikä näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Asiantuntijamme ovat jakautuneet useisiin pienempiin tiimeihin, joissa hiomme yhdessä tietojamme ja taitojamme voidaksemme palvella asiakkaita aina entistä paremmin – joukossa viisaus vahvistuu!

Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä ja tavoitteellisessa työkulttuurissa. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos uskot sopivasi joukkoomme, lähetä meille avoin hakemus.

Lähetä avoin hakemus

Uratarinat

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti tiimiemme vahvistukseksi lisää osaavia ammattilaisia. Jos juuri tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus