Ura DRA:lla

Kiinnostaako työ lääke- ja terveysteknologia-alalla ja myyntilupa-asioiden parissa? DRA voi olla sinulle juuri oikea paikka!

DRA on suomalainen yritys, ja asiantunteva henkilöstömme koostuu yli sadasta monipuolisen koulutuksen omaavasta, erittäin motivoituneesta huippuammattilaisesta. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja sekä julkisella että yksityisellä sektorilla toimiville lääke- ja terveysteknologia-alan yrityksille Pohjoismaissa ja koko Euroopan alueella.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja haluamme varmistaa, että meillä kaikki viihtyvät työssään. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja sekä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen ja oman osaamisen kasvattamiseen. Kannustamme myös työntekijöitämme inspiroimaan ja motivoimaan toisiaan. Asiantuntijamme ovat suosittuja puhujia ja moderaattoreita erilaisissa konferensseissa ja koulutustilaisuuksissa. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta asiantuntijamme voivat keskittyä siihen, minkä he parhaiten osaavat.

Toimintatapamme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita voidaksemme kehittää uusia palveluja ja entistä ketterämpiä työskentelytapoja. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparrailemme kollegoiden kanssa päivittäin. Yrityksessämme vallitseva hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön, mikä näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Asiantuntijamme ovat jakautuneet useisiin pienempiin tiimeihin, joissa hiomme yhdessä tietojamme ja taitojamme voidaksemme palvella asiakkaita aina entistä paremmin – joukossa viisaus vahvistuu!

Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä ja tavoitteellisessa työkulttuurissa. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos uskot sopivasi joukkoomme, lähetä meille avoin hakemus.

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Tiiminvetäjä lääketurvatiimiin

Haemme kokenutta lääketurva-asiantuntijaa johtamaan lääketurvatiimiä

TYÖTEHTÄVÄT
Työtehtäväsi muodostuvat asiantuntijatyöstä ja tiimin johtamisesta. Asiantuntijana hyödynnät vahvaa kokemustasi asiakasprojekteissa lääkevalmisteiden ja/tai lääkinnällisten laitteiden turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä. Toimisit myös globaaleissa lääketurvatehtävissä ja tarvittaessa myös EU:n lääketurvatoiminnasta vastaavana henkilönä (EU QPPV) tai hänen sijaisenaan.

Tiimin johtaminen koostuu tiimin töiden organisoinnista, resurssien varmistamisesta ja osaamisen kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Kehität tiimisi liiketoimintaa ja tiimin toimintatapoja asiakaslähtöisesti. Lisäksi huolehdit tiimiläisten hyvinvoinnista ja innostat ja tuet heitä asiakastyössä.


TOIVOMME SINULTA
Sinulla on farmaseuttinen tai muu soveltuva akateeminen koulutus ja vähintään kolmen vuoden kokemus lääketurvatehtävistä. Sinulla on osaamista ja kokemusta lääkevalmisteiden ja/tai lääkinnällisten laitteiden turvallisuuteen liittyvistä yllä mainituista tehtävistä sekä aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Arvostat selkeitä prosesseja, ajattelet systemaattisesti ja olet tarkka.

Olet innostunut työstäsi ja innostava esihenkilönä. Motivoit ja ohjaat tiimiäsi tavoitteellisesti. Arvostamme itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille.

Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen tai muun pohjoismaisen kielen taitoa. Erityisesti arvostamme ruotsin kielen erinomaista osaamista.

TARJOAMME SINULLE
DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa ja syventää osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Tarjoamme sinulle vahvan tuen esihenkilötehtäviin. Pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääke-/laitealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajana että oppijana.

Työskentelemme joustavasti hybridimallissa toimistolla ja työtehtävien salliessa etänä. Juuri hiljattain uudistettu toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Pakkalassa, aivan Jumbon ja lentokentän läheisyydessä. Tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut ja loistavan työyhteisön.

INNOSTUITKO?
Mikäli koet kuvaamamme tiiminvetäjän roolin omaksesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi rekrysivujemme kautta tästä linkistä 1.8.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla jo on ja miksi sinä olisit juuri oikea henkilö meille. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Virtanen torstaina 7.7. klo 13-14 ja keskiviikkona 13.7. klo 9-10. Unit Head Sari Virtanen p. 044 456 4454

DRA CONSULTINGIN TARINA
DRA perustettiin lähes 20 vuotta sitten kolmen omistajamme toimesta. Alusta lähtien oli tärkeää luoda työpaikka, jossa viihdytään ja innostutaan yhdessä huippusuorituksiin. Tänään DRA Consulting Oy on yli 100 asiantuntijan osaamiskeskus ja noin 300 lääke- ja terveysteknologiayrityksen kumppani kautta Euroopan. Vahvuuksiamme ovat laaja asiantuntemus, luotettavuus, ratkaisukeskeisyys ja joustavuus. Työilmapiirimme ja työtyytyväisyytemme ovat huipputasolla, samoin asiakastyytyväisyytemme. DRA:n palvelut kattavat lääkkeen/lääkinnällisen laitteen koko regulatorisen elinkaaren.


Lähetä hakemus

Uratarinat

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti tiimiemme vahvistukseksi lisää osaavia ammattilaisia. Jos juuri tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus