Ura DRA:lla

Kiinnostaako työ lääke- ja terveysteknologia-alalla ja myyntilupa-asioiden parissa? DRA voi olla sinulle juuri oikea paikka!

DRA:n asiantunteva henkilöstö koostuu yli sadasta monipuolisen koulutuksen omaavasta, erittäin motivoituneesta huippuammattilaisesta. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja sekä julkisella että yksityisellä sektorilla toimiville lääke- ja terveysteknologia-alan yrityksille Pohjoismaissa ja koko Euroopan alueella.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja haluamme varmistaa, että meillä kaikki viihtyvät työssään. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja sekä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen ja oman osaamisen kasvattamiseen. Kannustamme myös työntekijöitämme inspiroimaan ja motivoimaan toisiaan. Asiantuntijamme ovat suosittuja puhujia ja moderaattoreita erilaisissa konferensseissa ja koulutustilaisuuksissa. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta asiantuntijamme voivat keskittyä siihen, minkä he parhaiten osaavat.

Toimintatapamme

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita voidaksemme kehittää uusia palveluja ja entistä ketterämpiä työskentelytapoja. Asiantuntijatyössä jaamme näkemyksiä ja sparrailemme kollegoiden kanssa päivittäin. Yrityksessämme vallitseva hyvä ja rento tunnelma säteilee myös asiakastyöhön, mikä näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Asiantuntijamme ovat jakautuneet useisiin pienempiin tiimeihin, joissa hiomme yhdessä tietojamme ja taitojamme voidaksemme palvella asiakkaita aina entistä paremmin – joukossa viisaus vahvistuu!

Yrityksessämme pääset etenemään urallasi sekä kehittämään itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä työympäristössä ja tavoitteellisessa työkulttuurissa. Meillä asiantuntemus tarttuu!

Jos uskot sopivasi joukkoomme, lähetä meille avoin hakemus.

Lähetä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

REG-CMC-asiantuntija

Oletko innokas ja asiakaslähtöinen myyntilupaosaaja, jolle lääkkeen elinkaareen liittyvät tehtävät ovat ennestään tuttuja? Onko sinulla vahvaa osaamista lääkevalmisteiden laatudokumentaation kirjoittamisesta ja/tai arvioinnista?

Jos vastasit kyllä vähintään toiseen kysymykseen ja kaipaat urallesi uusia kehittymismahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä, olet etsimämme henkilö!

DRA Consulting kasvaa vahvasti osana maailmanlaajuista PharmaLex-konsernia. Haemme pohjoismaiseen REG-CMC-tiimiimme kokenutta:

MYYNTILUPA-ASIANTUNTIJAA / FARMASEUTTIS-KEMIALLISTA ASIANTUNTIJAA


Työtehtäväsi ovat meillä monipuoliset, ja työpäivääsi saattaa kuulua mm. seuraavia asioita:
 • myyntilupahakemukset ja myyntilupaprosessien koordinointi​
 • lääkkeiden laatudokumentaation kirjoittaminen tai päivittäminen
 • myyntilupien ylläpitotyöt: variaatioiden kirjoittaminen, luokittelu tai kokoaminen
 • yhteydenpito EU-lääkeviranomaisiin
 • tuoteinformaatiotekstit ja pakkausmerkinnät
 • myyntilupadokumentaation gap-analyysit
 • lanseeraustoimenpiteet​
 • strateginen konsultaatio.
Odotamme sinulta:
 • hyvää tuntemusta EU-myyntilupaprosesseista, tuoteinformaatioteksteistä ja lääkkeen regulatorisesta elinkaaresta ja/tai hyvää tuntemusta lääkkeiden laatudokumentaation EU-vaatimuksista ja niihin liittyvistä ohjeistoista
 • innostunutta, asiakaspalveluhenkistä asennetta ja halua olla ajan hermolla alan muutoksissa
 • hyvää ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällistä työotetta
 • proviisorin tai farmaseutin tutkintoa (tai muu tehtävään soveltuva tutkinto)
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, lisäksi ruotsi katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle:

Meillä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä sekä asiakastoimeksiannoissa. Kuulut n. 60 asiantuntijan pohjoismaiseen REG-CMC-tiimiin, ja ulottuvillasi on myös PharmaLex-konsernin kansainväliset tehtävät sekä maailmanlaajuinen kollegaverkosto. Työntekijöidemme hyvinvointi on yrityskulttuurimme ehdottomassa keskiössä. Ilmapiirimme on innostava ja innovatiivinen ja toimintatapamme avoin uusille tuulille sekä asiakkaiden moninaisille palvelutarpeille.

Työskentelemme joustavasti hybridimallissa toimistolla ja etänä. Moderni ja viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Pakkalassa, aivan lentokentän läheisyydessä.

Jos mieleesi nousee kysymyksiä tai haluat kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Pirkko Talvioon (Head of Regulatory Affairs Nordic) maanantaisin ja torstaisin klo 8.30–9.00 tai 16.00-16:30, puh. 040 510 7547. Kuulisimme sinusta mielellämme lisää eli lähetäthän CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi meille viimeistään 12.2.2023. Odotamme innolla uutta kollegaa ja täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian!


Lähetä hakemus

Uratarinat

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti tiimiemme vahvistukseksi lisää osaavia ammattilaisia. Jos juuri tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus