Teko #3: Tuoliton tiistai

Liike on vastalääke istumiselle. DRA kannustaa asiantuntijoitaan tauottamaan istumista ja paikallaan oloa taukojumpan ja kävelylenkkien avulla.

Tämän lisäksi toimistolla vietetään viikoittain Tuolitonta tiistaita, jolloin sähköpostiin kilahtaa runo, joka muistuttaa istumisen vähentämisestä työpäivän aikana. Haastamme nyt kaikki viettämään Tuolitonta tiistaita kanssamme. Liity jakelulistallemme, niin saat seuraavan 15 viikon ajan sähköpostiisi runon, joka virkistää ja lisää aktiivisuutta työpäivääsi!

 

Katso lisää tekoja

Terveiset

"Onnea koko DRA:n poppoo - olette aivan huipputyyppejä!"

"Onnea 15 vuotiaalle teinille ! Jatkakaa samaan malliin."

"olen mukana! Liikkuminen kun parantaa myös suorituskykyä :)"

"Onnittelen 15 vuotiasta yritystä ! Erityisellä ilolla koska yrityksen perustajat ovat naisia ja naisten omistamista yrityksistä edelleen noin 94% on yksinyrittäjiä tai alle 5 henkilöä työllistävät ja aika usein hyvin perinteisiä naisvaltaisia aloja. Dra Consulting Oy on hieno menestystarina ja toivon teille kaikille työn iloa jatkossakin!"

"Tuoliton tiistai on oiva idea ja tiistaiset runot pitävät yllä hyvää mieltä ja kannustavat seisomaan ja liikkumaan työpäivän aikana. Tämä parantaa myös työtehoa ja pitää virkeänä, ainakin omalta kohdaltani voin näin sanoa. Kiitos tästä tsempin jakamisesta! :)"

"Tuoliton tiistai - jännä idea!"