Teko #2: Farmakogeneettinen testi

Farmakogeneettisen testin avulla voidaan parantaa lääkehoidon tehoa ja turvallisuutta. DRA tarjoaa koko henkilöstölleen farmakogeneettisen testin, jonka avulla lääkehoito on mahdollista räätälöidä yksilöllisesti.

Monien lääkeaineiden teho ja turvallisuus määräytyvät hyvin pitkälti henkilön yksilöllisen perimän mukaan. Kun henkilön perimä eli genotyyppi tunnetaan, voidaan määrätä juuri hänelle sopiva lääkitys ja annos. Farmakogeneettisen testin tulos ei vanhene, joten se on kertainvestointi turvalliseen lääkehoitoon loppuiäksi.

Lisäksi arvomme 15-vuotisjuhlamme tekoja kommentoineiden kesken viisi farmakogeneettistä testiä. Arvontaan voi osallistua myös jättämällä meille tervehdyksen. Yhteistyökumppaneina Synlab Finland Oy ja Abomics Oy.

Koodilla DRA15 Synlab ja Abomics tarjoavat farmakogeneettisen testin sopimushintaan 239 € Cityterveyden toimipisteissä lokakuun 2017 ajan.

#dra15 #hyväkasvaajakamalla

Katso lisää tekoja

Terveiset

"Onneksi olkoon päätöksestä olla edellläkävijöiden joukossa tarjoamalla omalle henkilöstölle testi, joka on koko loppuelämän validi mahdollisen tulevan lääkehoidon arvioimisessa yksilöllisen geeniperimän pohjalta!"

"Huippu hyvä dna-testi"

"Hyviä tekoja on"

"Paljon onnea 15-vuotiaalle DRA.lle! Kiitokset osaavasta ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä!"

"Onnea ja kiitos monivuotisesta mukavasta, joustavasta ja asiantuntevasta yhteistyöstä! :)"

"Onnea 15 vuoden juhlan kunniaksi! Teillä on hienoja tekoja nyt juhlavuonna, jännityksellä odotan mitä tulemaan pitää :). Teidän kanssa on vuosien varrella ollut helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä, toivon monta vastaavaa vuotta tulevaisuudessa!"

"Onnea 15 v innovatiiviselle yrityksellenne. Jatkakaa samalla mallilla, uusia ajatuksia esittäen."

"Onnea 15 vuotiaalle ! Teillä on sitä innovatiivisuutta jota Suomalainen lääketeollisuus kaipaa menestyäkseen maailmalla !"

"Hienoa! Tästä keskusteltiin juuri omallakin työpaikalla (farmakogeneettinen testi). Hyvä, että DRA on edelläkävijä ja aloittaa työntekijöiden testauksen. Tulevaisuudessa varmasti muutkin yritykset tekevät näin."

"Parhaat 15-vuotis onnittelut DRA:lle! Kiitokset sujuvasta yhteistyöstä! Teiltä saa asiantuntevan avun kaikkiin lääkealan pulmiin."

"Onnea 15-vuoden taipaleesta asiantuntevalle DRA:lle!"

"Loistava idea, enemmän räätälöityä lääkehoidon vaikuttavuutta!"

"Hieno idea tämä testin tarjoaminen koko henkilöstölle! Moni ei välttämättä vielä teetä näitä "ihan huvikseen", eikä asia ole kaikille tuttukaan. Muussa geenitestauksessa paljastui ainakin itselleni asioita, joista olisin mielelläni ollut tietoinen jo aikaisemmin - nimenomaan siis liittyen siihen, kuinka määrätyt lääkkeet sopivat minulle."

"Aivan loistava idea työantajalta -pikkujoulujen sijaan työntekijoille voisi antaa lahjakortin pukinkonttiin, madaltaisi kynnystä ottaa farmakogeneettinen testi."

"Upeita tekoja, joilla upeita vaikutuksia!"

"Onnittelut 15 vuotiaalle DRA:lle ja yrityksen perustajille! Olette upea kolmikko, jotka olette luoneet suuren määrän työpaikkoja, arvostatte työntekijöitänne ja toimitte tiennäyttäjinä alallanne."

"Onnittelut 15-vuotisesta työstä terveyden puolesta. Hienoa että ns. "henkilökohtainen lääkitys" on avullanne pian arkipäivää ....onhan meillä jo personal trainer:it :)"

"Ihan loistavaa että tällainen testi on kehitetty!! On niin monia ihmisiä, minä mukaan luettuna, joilla on monia lääkkeitä, mitkä voivat vaikuttaa toistensa imeytymiseen ja tehoon!"

"Testi on tulevaisuuden hoitoväline,koska lääkkeitä on yhä enemmän käytössä, samalla ae.on turva potilaalle, hän voi vaikuttaa lääkevalintoihin. Hienoa työtä teette."

"Loistava henkilöstöetu teillä. Henkilöstön terveyteen panostaminen kannattaa aina."

"Kiitos! Toimintamallinne tuo hyvänmielen, jo tuon taidekuvan katselu ilahduttaa. Kieltämättä olisi huippua voittaa farmakogenettinen testi 😍"

"Kuulostaa mielenkiintoiselta!"

"Tsemppiterkut hyvänjakamiselle!"