Palvelut terveysteknologia-alalle

DRA Consulting Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita yrityksille, jotka valmistavat ja myyvät terveysteknologiatuotteita, kuten lääkinnällisiä laitteita ja in vitro -diagnostisia laitteita (IVD), EU:ssa ja Pohjoismaissa. Tarjoamme enemmän kuin vain tukea; voimme huolehtia kaikista regulatorisista prosesseista yrityksenne puolesta.

Strateginen neuvonta

DRA:n asiantuntijat voivat määrittää yrityksenne terveysteknologiatuotteille parhaan strategian Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, minkälaisia palveluita DRA tarjoaa terveysteknologia-alan yrityksille.

Ota yhteyttä

Markkinoille saattaminen

Kun tavoitteena on saada yrityksenne terveysteknologiatuotteet nopeasti pohjoismaisille markkinoille, DRA:n asiantuntijat voivat auttaa kaikkien regulatoristen vaatimusten täyttämisessä.

Haluatko kuulla lisää tuotteiden markkinoille saamista vauhdittavista palveluista, joita DRA tarjoaa terveysteknologia-alan yrityksille?

Ota yhteyttä

Ylläpito

DRA:n asiantuntijat voivat auttaa määrittämään yrityksenne terveysteknologiatuotteille parhaan strategian Suomen ja Pohjoismaiden markkinoita varten.

Haluatko tietää lisää ylläpitoon liittyvistä palveluista, joita DRA tarjoaa terveysteknologia-alan yrityksille?

Ota yhteyttä