Medical-palvelut

Tarvitsetko asiantuntijalausuntoa tai muuta lääketieteellistä tekstiä? Tai apuvoimia tilaisuuksien esitysten tieteelliseen tarkastukseen?

Farmakologiset asiantuntijamme ovat käytettävissäsi silloin, kun tarvitset korkeatasoista lääketieteellistä tekstiä tai markkinointimateriaalin sisällön tieteellistä tarkastusta. Kirjoitamme sujuvasti mm. asiantuntijalausuntoja, myyntilupien Module 2 -osioita ja lääkinnällisten laitteiden kliinisiä arviointiraportteja.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • lääketieteellinen kirjoittaminen (Medical writing)
  • lääketieteellisen sisällön tarkistus (Medical review)
  • koulutus
  • Medical Advisor-tukipalvelut.

Tieteellisen sisällön täsmällisyys viestii yrityksen asiantuntemuksesta.

Ota yhteyttä

Markkinointimme on kiitollinen saumattomaan yhteistyöhön. Hoidatte sisällön tarkastuksen asiantuntevasti ja nopeammin kuin mihin oma väkemme pystyisi.

 

Olin viime vuonna erittäin tyytyväinen kirjoittamiisi teksteihin, ja siksi toivoisin teiltä apua myös tänä vuonna.

Asiantuntijoillamme on lääketieteellisen huippuosaaminen lisäksi vankka ymmärrys rekisteröinnistä, lääkemarkkinoinnin valvonnasta, lääketurvatoiminnasta ja hinta- ja korvattavuusasioista, mikä mahdollistaa lääketieteellisen osaamisen optimaalisen hyödyntämisen tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Onko uuden terapia-alueen haltuunotossa haasteita? Kaipaako kenttäväki koulutusta?

DRA Academy

 

Hyödynnä vankkaa osaamistamme, kun tarvitset lääketieteellisen sisällön asiantuntijaa. Avullamme hakemuksesi etenee sujuvasti ja hyväksyntä ei viivästy asiavirheiden vuoksi. Tarkastamme myös markkinointimateriaalien tieteellisen sisällön, jotta saatte ne nopeasti tuotantoon.