Markkinoinnin valvonta

Hidastaako markkinointimateriaalien tarkastus lanseerausta? Haluatko tehokkaan prosessin ja varmuuden siitä, että markkinointimateriaalinne ovat vaatimusten mukaisia?

Osaava ja taitava tiimimme varmistaa yhdessä markkinointinne kanssa toimenpiteiden säntillisyyden, väittämien oikeellisuuden ja viitteiden asianmukaisuuden kaikissa Pohjoismaissa. Lääkkeiden lisäksi meiltä saat apua myös ravintolisien, lääkinnällisten laitteiden ja kosmetiikan väittämien arvioinnissa.

Asiantuntijamme varmistavat, että lääkemarkkinointi läpäisee valvovan silmän.

Ota yhteyttä

Esimerkkejä toimeksiannoista:

  • materiaalien laatiminen ja arviointi lainsäädännön ja tarvittaessa eettisten ohjeiden mukaisesti
  • väittämien arviointi valmisteyhteenvedon ja viitteiden pohjalta
  • esitteiden, nettisivujen, terveystiedotuskampanjoiden, applikaatioiden, sekä facebook-, radio-, tv- ja lehtimainosten arviointi
  • markkinointitoimenpiteiden (esim. tilaisuudet, vieraanvaraisuus ja potilasjärjestöyhteistyö) arviointi
  • taloudellisten suhteiden julkistamiseen liittyvä neuvonta.

Kiitos paljon nopeasta ja tarkasta palautteesta, jonka avulla pystyimme viimeistelemään materiaalin ajoissa!

Kiitos hedelmällisestä keskustelusta! Nyt tiedämme, miten pitää menetellä! Olin varma, että hieno ideamme teilattaisiin heti. Olen positiivisesti yllättynyt, miten pienillä muutoksilla saimme siitä toimivan.

Varmista yrityksesi markkinointiviesti asianmukaisuudesta tinkimättä. Tunnemme markkinointia sääntelevät lait ja määräykset sekä eettiset ohjeet kuin omat taskumme. Tämän ansiosta löydämme reitit ja näkökulmat, joiden avulla yrityksesi markkinointi saa haluamansa viestin läpi asianmukaisuudesta tinkimättä.

Saat meiltä tarvittaessa lääketieteellisen tarkastuksen materiaaleille. Myös markkinointimateriaalien käännökset ja valmisteyhteenvetojen lyhennelmät hoituvat helposti ja ammattitaidolla.

Päivitä tietämyksesi lääkemarkkinoinnin ohjeista ja tulkinnoista. Tilaa koulutus!

DRA Academy