Lääkealan kieli- ja viestintäpalvelut

Tarvitsetko asiantuntijaa lääkealan tekstien laadinnassa, käännöksissä, tekstipäivityksissä tai oikoluvuissa? Haluatko tekstisi nopeasti, virheettömästi ja mahdollisimman valmiina? Meiltä se onnistuu!

Saat kaikki tarvitsemasi kielipalvelut lääkealaan ja käännösviestintään erikoistuneilta asiantuntijoiltamme. Asiantuntijakäännöksissämme yhdistyvät sujuva kieli, lääketieteellinen ja farmakologinen osaaminen sekä viranomaisten määräysten ja QRD-templaattien tuntemus. Voimme myös olla avuksi, jos tekstisi kaipaa tarkastusta lääketieteellisen sisällön tai markkinoinnin valvonnan näkökulmasta.

Hyvä käännös nopeuttaa hakemusprosessia ja edistää lääkkeiden turvallista käyttöä.

Pyydä tarjous

Esimerkkejä toimeksiannoistamme:

Arvostamme suuresti ammattitaitoanne ja laatuanne. Olemme erittäin tyytyväisiä käännöksiinne, teiltä saa todella ammattitaitoista palvelua!

Kiitos käännösten nopeasta toimituksesta ja erityiskiitos siitä, että huomasitte myös itse tekemämme virheet. Tämän kaltainen ekstrapalvelu on yksi syy siihen, miksi arvostamme yhteistyötämme.

 

Varmistamme, että faktat ja sisältö ovat kohdallaan viimeiseen pisteeseen saakka ja että tekstin tyyli sopii kohderyhmälle. Muista, että laadukas kieliasu on osa hyvää yrityskuvaa!

Laaditko tuoteinformaatiotekstejä? Tilaa käytännönläheinen koulutus.

DRA Academy

Hyviä käännöksiä lupaavat muutkin, mutta me pystymme sen myös osoittamaan laadunseurantamme avulla! Olemme onnistuneet nappaamaan tiimiimme Suomen kokeneimpia lääkealan kääntäjiä.

Käännöskieliämme ovat suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti ja englanti. Verkostomme (EuDRAcon) kautta saat käännökset myös muille eurooppalaisille kielille.