Palvelut lääketeollisuudelle

DRA Consulting Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita lääke- ja terveysalan yrityksille – tuemme myös liiketoiminnan kannalta kriittisten toimintojen kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Tarjoamme enemmän kuin vain konsultointia; voimme hoitaa työläät ja monimutkaiset tehtävät yrityksenne puolesta. Olemme asiantuntijoita lääkkeiden myyntilupa-asioissa, ja palvelemme asiakkaitamme niin Pohjoismaissa kuin koko Euroopan alueella.

Strateginen neuvonta

Regulatoristen vaatimusten asiantuntijana määritämme yrityksenne lääkevalmisteille parhaat myyntilupastrategiat.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, minkälaisia myyntilupapalveluita DRA tarjoaa lääkealan yrityksille.

Ota yhteyttä

Markkinoille saattaminen

DRA:n asiantuntijat tuntevat lääkealan perinpohjaisesti, joten voimme saattaa yrityksenne lääkevalmisteet markkinoille sekä potilaiden käyttöön nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa palveluista, joita DRA tarjoaa lääkkeiden markkinoille saattamisen vauhdittamiseksi.

Ota yhteyttä

Ylläpito

DRA tarjoaa laajan valikoiman myyntiluvan ylläpitoon liittyviä palveluita, jotka kattavat lääkevalmisteen koko elinkaaren.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää myyntiluvan ylläpitoon liittyvistä palveluista, joita DRA tarjoaa lääkealan yrityksille.

Ota yhteyttä