Erottaudu laadukkaalla tuoteinformaatiolla

Uutiset • 15.04.2015

Miten ajatusviiva ja yhdysviiva eroavat toisistaan? Miten suomessa, ruotsissa ja englannissa pilkutetaan? Miten hyvä luetelma laaditaan? Millainen pakkausseloste on lääkeviranomaisen mielestä hyvä?

Laadukas tuoteinformaatio on sijoitus, joka kannattaa: hyvin laadittu teksti nopeuttaa hakemusten käsittelyä, vähentää tuotevalituksia ja luo yrityksestä hyvää kuvaa niin terveydenhoidon ammattilaisille kuin potilaille.

Tarjoamme laadukkaiden käännösten lisäksi käytännön tukea suomen-, ruotsin- tai englanninkielisen tuoteinformaation tavallisiin kielipulmiin: järjestämme tietoiskumaisia teemakoulutuksia verkon välityksellä (Lync) sekä kokonaisia koulutuspäiviä ryhmille.

Hyvä käännös nopeuttaa hakemusprosessia ja edistää lääkkeiden turvallista käyttöä.

Pyydä tarjous

Koulutuksen aiheina voivat olla vaikkapa erilaiset kielioppiasiat (esim. pilkut, luetelmat, yhdyssanat), EMAn suositukset ja muotoiluvaatimukset tai pakkausselosteiden laatiminen ja kääntäminen.

Kouluttaudu itsellesi sopivimpana ajankohtana toivomassasi paikassa: toimistollamme, omalla työpaikallasi tai verkon välityksellä. Koulutuksen kesto räätälöidään ryhmän tarpeiden ja aiheiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi!