DRA:n hyvä vauhti jatkuu – uusia asiantuntijoita taloon

Uutiset • 29.08.2017

Alkusyksy on sujunut DRA:lla mukavassa myötäisessä vireessä. Elokuussa tiimimme vahvistui kolmella uudella työntekijällä, joten nyt joukkoomme kuuluu jo lähes seitsemänkymmentä asiantuntijaa. Toivotamme Elinan, Saran ja Ainon tervetulleiksi taloon ja annamme heidän esitellä itse itsensä:

Olen Elina Mäkiniemi, koulutukseltani olen proviisori. Olen työskennellyt aiemmin farmaseuttisena asiantuntijana lääketeollisuudessa sekä sairaala-apteekissa proviisorina ja osastofarmaseuttina.

DRA:lle tulin vahvistamaan lääketurvatiimiä ja vähitellen syvennyn myös myyntilupatehtäviin. Iloiseen ja motivoituneeseen työyhteisöön on ollut helppo sujahtaa sisään, ja odotan innolla monipuolisia ja haastavia työtehtäviä.

Nimeni on Sara Rönkkönen, ja tuon DRA:lle nuorta intoa, sillä olen vastavalmistunut ylioppilas. Olen aiemmin työskennellyt mm. taloushallinnon avustajana, myyjänä ja urheiluvalmentajana.
DRA:lla olen toimistosihteeri, ja autan siinä, että asiantuntijamme voivat keskittyä työhönsä parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestäni DRA on hyvin toimiva ja motivoiva yritys, joka tarjoaa viihtyisän työympäristön ja kannustavan ilmapiirin työntekijöilleen. On hienoa olla mukana DRA:n matkassa!

Olen Aino Öhman, kääntäjä ja biologi. Aiemmin olen työskennellyt lääkealan ja lääketieteen käännösten parissa toisessa konsulttiyrityksessä ja Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Olen ehtinyt myös nähdä mainostoimistomaailmaa copywriterina sekä työskennellä freelance-toimittajana. DRA:lla pääsen hyödyntämään osaamistani monipuolisesti erilaisissa käännöksiin ja viestintään liittyvissä asiakastöissä. Minusta löytyy myös ripaus luovaa taiteilijaa: olen julkaissut runokirjan lääketieteen teksteistä, joten olen valmis tarttumaan niin äärimmäistä tarkkuutta vaativiin lääkealan käännöksiin kuin luovaa otetta kaipaaviin markkinointiteksteihin. Alku DRA:lla on sujunut vauhdikkaasti. On ollut innostavaa päästä mukaan DRA:n osaavaan ja iloiseen työyhteisöön.